VantVeen

Het team

 

Een moderne tandarts werkt in teamverband. In ons team werken twee balie-assistentes, een stoelassistente, een preventie-assistente en een mondhygieniste. We stellen iedereen aan u voor.

De balie-assistentes 

 

Juliette Schalkoord-Postma is de balie-assistente op maandag tot en met donderdagochtend. Juliette werkt sinds mei 2007 bij ons in de praktijk. Juliette heeft stalen zenuwen, ze kan twee telefoonlijnen tegelijk bedienen en blijft kalm als er tegelijkertijd mensen voor haar balie staan voor het maken van een afspraak.

Marijke Oostveen-van Leeuwen is onze balie-assistente op dinsdag, woensdag en donderdagmiddag. Marijke is mei 2008 bij ons begonnen. Marijke heeft lang in andere tandartspraktijken gewerkt voordat ze bij ons kwam. Ze heeft heel veel kennis van de algemene tandheelkunde.

De stoelassistente

 

Toke van der Voort is de stoelassistente van de tandarts. Toke werkt sinds 2007 in onze praktijk. Als stoelassistente is Toke een echte duizendpoot. Zij assisteert de tandarts tijdens zijn behandelingen. Dat is het gedeelte van haar werk waarin u haar tegenkomt. Daarnaast beheert zij de voorraden, houdt ze de praktijkruimte en instrumenten schoon en zorgt ervoor dat de juiste instrumenten voor u en de tandarts klaarliggen.
 

De preventie-assistente


Jacinta Hogeboom-Thuring is onze preventie-assistente. Zij heeft vanaf 1998 veel ervaring als tandartsassistente opgedaan in onze praktijk. In 2005 heeft Jacinta de opleiding tot preventie-assistente ACTA met succes afgerond. Daar is ze terecht erg trots op. Een preventie-assistente is opgeleid om in overleg met een cliënt de mondhygiëne te verbeteren. Op 20 Januari 2012 heeft Jacinta de paro-preventie-assistente opleiding ACTA afgerond, als beste van haar klas. Nu is zij bevoegd om ook moeilijkere tandvleesbehandelingen uit te voeren. Jacinta werkt op woensdag en donderdag in onze praktijk.


De mondhygieniste

 

Marjo Smits-Schouten is onze mondhygieniste. Na jarenlang als stoelassistente te hebben gewerkt heeft Marjo de mondhygienistenopleiding gevolgd. Vanaf 1991 werkt zij bij ons in de praktijk. Marjo is woensdag en vrijdag in onze praktijk aanwezig. Marjo werkt op maandag in de praktijk van tandarts-implantoloog van Hemel. Ze weet ook nog tijd vrij te maken om les te geven aan tandartsassistentes in opleiding aan het Zadkine college in Rotterdam.


Erik - STAAND 2
ontwerp: studio buffalo en fotografie: jeroen pool